Textielplusfestival 13-15 Oktober 2022, Autotron Rosmalen

it's raining outside - found fabric
It’s raining outside afm 16 x 23cm – ingelijst in zwarte lijst

Na 3 jaar is er weer een Textielplusfestival! En wat ik vooral leuk vind: Ik doe weer mee aan de expositie. Ik sta vlak bij de ingang en heb onder andere bovenstaand werk meegenomen om te laten zien. Ik heb ook nieuw werk bij me, dat nog niet op mijn website te zien is. Kom vooral langs om een praatje te maken.

Voor meer informatie en kaarten ga naar https://textielplusfestival.nl/


Comments

One response to “Textielplusfestival 13-15 Oktober 2022, Autotron Rosmalen”

  1. Today it’s raining ,the whole day , I’m afraid….
    YOUR RAINING is beautiful !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.