blog

 • Expositie – Exhibition – Groene Harthuys

  Je bezig houden met kunst gaat niet alleen over maken ervan maar ook over het laten zien. Dat is soms wel spannend. In de loop der jaren heb ik heel verschillende werken gemaakt en voor de volgende expositie lijkt het mij leuk om “van alles wat” te laten zien. Die expositie is in het Groene Hart Huys in Bodegraven. Mijn werk is daar te zien samen met dat van andere andere kunstenaars, waaronder het werk van mijn goede vriendin Judith, die prachtige schilderijen maakt van vogels.

  De opening is op zondag 17 december om 16.30.

  Je bent van harte welkom!

  De expositie is te zien van 13 december 2023 tot en met 24 januari 2024. Openingstijden en meer informatie is te vinden op de website van het Groene Hart Huys.

  Getting involved in art is not only about making it but also about showing it. Sometimes very exciting. Over the years, I have made very different works and for the next exhibition, I think it would be fun to show “a bit of everything”. That exhibition is in the Groene Hart Huys in Bodegraven. My work will be shown there, along with that of other artists, including the work of my good friend Judith, who makes beautiful paintings of birds.

  The opening is on Sunday December 17th at 16.30.

  You are most welcome!

  The exhibition will be on display from December 13th 2023 to January 24th 2024. Opening hours and more information can be found on their website.


 • nieuwsbrief – newsletter

  Bovenstaand werk ligt, na de zomer, nog op mijn werktafel. Ik heb er wel aan gewerkt maar het gaat niet zo vlug. Er gebeurt te veel tussendoor. Leuke dingen, zoals het plannen van een vakantie en bijeenkomsten met vrienden en familie. Ik moet de laatste tijd echt een beetje zoeken naar tijd in mijn atelier. Daarnaast ben ik ook mijn eerste nieuwsbrief aan het voorbereiden. Die wil ik half oktober verzenden. Interesse? Je kunt nog inschrijven. Hij verschijnt in het Nederlands en Engels.

  The piece above is, after the summer, still on my worktable. I have been working on it but it’s not going very fast. Too much is happening in between. Fun things, like planning a holiday and meetings with friends and family. I really need to carve out time in my studio lately. I am also preparing my first newsletter. I want to send it out mid-October. Interested? You can still subscribe. It will appear in Dutch and English.


 • Zomerkunst in Nieuwkoop

  Een week lang exposeer ik samen met Maria van ‘t Hullenaar tijdens Zomerkunst in het Reghthuys in Nieuwkoop. Maria werkt met klei, porselein en papier. In haar werk zijn de technische aspecten en composities belangrijk, maar het materiaal kan wel zijn eigen weg kiezen.

  Ik vind het erg leuk om samen met zo’n veelzijdig kunstenaar te exposeren. De expositie is van dinsdag 22 t/m zondag 27 Augustus te bezoeken in ‘t Reghthuys in Nieuwkoop.

  Adres en openingstijden

  Reghthuysplein 1, 2421 BE Nieuwkoop

  dinsdag 12.00-17.00

  woensdag 12.00-17.00

  donderdag 12.00-17.00

  vrijdag 12.00-17.00

  zaterdag 10.00-17.00

  zondag 12.00-17.00


 • Kunst om mee te spelen

  Let's play
  Kunst om mee te spelen

  Atelier Kunstroute op 20 en 21 Mei 2023

  Wie mijn werk van dichtbij wil bekijken heeft nu een kans. Op 20 en 21 Mei doe ik mee aan de Atelier Kunstroute in Bodegraven Reeuwijk. Op diverse locaties in onze gemeente stellen kunstenaars hun atelier open en er zijn ook andere plekken waar kunstenaars hun werk exposeren. Tijdens de route is op diverse plaatsen muziek te beluisteren. Naast dit alles is er ook in een aantal winkeletalages in Bodegraven-Reeuwijk kunst te zien van deelnemers. Ik heb een kunstwerk gemaakt voor de etalage van Van Dam brillen, Brugstraat 7 in Bodegraven.

  Het kunstwerk bestaat uit 6 zachte speelblokken gemaakt van snippertjes stof die je normaliter weg zou gooien. Ik heb van deze snippertjes weer nieuwe stof gemaakt en van die stof speelblokken. Op de blokken staan (Engelse) woorden geborduurd waarmee korte zinnen te maken zijn, die voor mij te maken hebben met ouderschap. Ze nodigen uit om mee te spelen en dat mag ook. Kunst om mee te spelen dus!

  Mijn atelier is te vinden in Nieuwerbrug, (langs de N458 richting Woerden). Adres: Weijland 38. Het is op zaterdag 20 Mei en zondag 21 Mei geopend van 11.00 tot 17.00.