Expositie Galerie Alphen Art

it's raining outside - found fabric
It’s raining outside afm 16 x 23cm – ingelijst in zwarte lijst

Voor mij ook een beetje een verrassing om zo snel na de Kunstroute al weer te exposeren. Maar wel een leuke verrassing! Sinds 15 oktober is mijn werk te zien in Alphen aan den Rijn bij Galerie Alphen Art. De expositie behelst werk van 8 verschillende kunstenaars en er is een leuke diversiteit aan kunstwerken te zien, beslist de moeite waard om te gaan kijken en zeer toegankelijk. De Galerie bevindt zich in winkelcentrum de Aarhof in het centrum van Alphen aan den Rijn. De expositie is te zien tot en met 17 november.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.