nieuwsbrief – newsletter

Een nieuwsbrief beginnen

Naast dit werk, dat na de zomer nog op mijn werktafel ligt, ben ik begonnen om mijn eerste nieuwsbrief te schrijven. Ik wil hem half oktober verzenden. Interesse? Je kunt je hier inschrijven. Hij verschijnt in het Nederlands en Engels.

Aan bovenstaand werk uit de serie “Unexpected events” heb ik gestaag doorgewerkt maar het gaat niet meer zo vlug. Er gebeurt te veel tussendoor. Leuke dingen, zoals het plannen van een vakantie en bijeenkomsten met vrienden en familie. Ik moet de laatste tijd echt een beetje zoeken naar tijd in mijn atelier.

Starting a newsletter

Apart from working on this piece, which remained on my worktable after the summer, I have begun to write my first newsletter. I want to send it out mid-October. Interested? You can subscribe here. It will appear in Dutch and English.

I have been working steadily on the piece above from the series “Unexpected events” but it’s no longer going very fast. Too much is happening in between. Fun things, like planning a holiday and meetings with friends and family. I really need to carve out time in my studio lately.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.