AtelierKunstroute 18-19 sept 2021

In het weekend van 18 en 19 september 2021 is er Kunstroute in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Mijn atelier (in Nieuwerbrug) is ook geopend. Ik doe ook mee aan Etalagekunst en ik heb onderstaande kunstwerken uitgekozen om 2 weken in de etalage van Van Dam brillen in Bodegraven te exposeren.

Parenthood

De serie “Parenthood” bestaat uit 3 werken met de titels “Embrace”, “Reach out”en “Let go”. De titels verwijzen naar mijn gedachten bij het maken van deze 3 werken. Het is de 1e serie met werken die ik gelijktijdig heb gemaakt. Van mijn eerdere werk had ik er ook altijd wel een paar tegelijk onder handen, maar deze 3 gingen gelijk op, waardoor het ook echt een serie is geworden.

Ik heb inmiddels alweer 3 nieuwe achtergronden in de maak, want in serie werken beviel me erg goed.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.