Hoek 29 op Radio BR6

Corrie Voordouw (links) en ik (rechts)

Vorige week zijn Corrie Voordouw en ik geïnterviewd voor het programma Carrousel van BR6, de lokale radio- en televisie omroep van Bodegraven-Reeuwijk. De aanleiding voor het interview was dat Hoek 29, het kunstenaarscollectief waar ik deel van uit maak, gaat verdwijnen van haar huidige locatie, Marktstraat 29 in Bodegraven. Het interview met presentator Wilco Hoenderdos verliep heel ontspannen en aansluitend gingen Corrie en ik op de foto naast ons werk.

Het programma wordt uitgezonden op zondag 14 maart om 18.00, maandag 15 maart om 21.00 en woensdag 17 maart om 19.00. Het programma is te vinden via de website van BR6.

Ten tijde van het interview was nog niet bekend dat we een andere locatie hebben gevonden. Hoek 29 verhuist in de 1e week van april, voor een periode van 6 maanden, naar Willemstraat 53 in Bodegraven. Dit voormalige winkelpand van bloemisterij “de Klaproos” gaan we delen met de zendingswinkel en bevindt zich, net als onze huidige locatie, op een hoek.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.