Expositie – Exhibition – Groene Harthuys

Je bezig houden met kunst gaat niet alleen over maken ervan maar ook over het laten zien. Dat is soms wel spannend. In de loop der jaren heb ik heel verschillende werken gemaakt en voor de volgende expositie lijkt het mij leuk om “van alles wat” te laten zien. Die expositie is in het Groene Hart Huys in Bodegraven. Mijn werk is daar te zien samen met dat van andere andere kunstenaars, waaronder het werk van mijn goede vriendin Judith, die prachtige schilderijen maakt van vogels.

De opening is op zondag 17 december om 16.30.

Je bent van harte welkom!

De expositie is te zien van 13 december 2023 tot en met 24 januari 2024. Openingstijden en meer informatie is te vinden op de website van het Groene Hart Huys.

Getting involved in art is not only about making it but also about showing it. Sometimes very exciting. Over the years, I have made very different works and for the next exhibition, I think it would be fun to show “a bit of everything”. That exhibition is in the Groene Hart Huys in Bodegraven. My work will be shown there, along with that of other artists, including the work of my good friend Judith, who makes beautiful paintings of birds.

The opening is on Sunday December 17th at 16.30.

You are most welcome!

The exhibition will be on display from December 13th 2023 to January 24th 2024. Opening hours and more information can be found on their website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.