nieuwsbrief – newsletter

Bovenstaand werk ligt, na de zomer, nog op mijn werktafel. Ik heb er wel aan gewerkt maar het gaat niet zo vlug. Er gebeurt te veel tussendoor. Leuke dingen, zoals het plannen van een vakantie en bijeenkomsten met vrienden en familie. Ik moet de laatste tijd echt een beetje zoeken naar tijd in mijn atelier. Daarnaast ben ik ook mijn eerste nieuwsbrief aan het voorbereiden. Die wil ik half oktober verzenden. Interesse? Je kunt nog inschrijven. Hij verschijnt in het Nederlands en Engels.

The piece above is, after the summer, still on my worktable. I have been working on it but it’s not going very fast. Too much is happening in between. Fun things, like planning a holiday and meetings with friends and family. I really need to carve out time in my studio lately. I am also preparing my first newsletter. I want to send it out mid-October. Interested? You can still subscribe. It will appear in Dutch and English.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.