Hoek 29 Bodegraven

Kunstenaarscollectief Hoek 29

Sinds 1 maart 2019 ben ik vaste exposant bij Hoek 29 in Bodegraven. Hoek 29 is een kunstenaarscollectief van 6 kunstenaars die met elkaar de ruimtes delen in het voormalige filiaal van de ING-bank in Bodegraven. Het is een prachtige ruimte om ons eigen werk te exposeren maar iedere 6 weken zijn er ook nieuwe kunstwerken te zien van een aantal gastkunstenaars. Verder worden er teken- en schilderlessen gegeven en kun je er ook terecht voor workshops schilderen, fotografie en keramiek. Ik hoop daar over een tijdje workshops textiel aan toe te voegen.

I have joined the artistcollective Hoek 29 in Bodegraven. Hoek 29 is a group of 6 artists who share the spaces in the former ING-bank branch in Bodegraven. It is a lovely space to exhibit our own work, but every 6 weeks a number of guest-artists are invited to show their work as well. The artists provide lessons in drawing and painting but also workshops in painting, photography and ceramics. I hope to be able to add textiles to the curriculum in a while.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.