Expositie Wierickehuis

blue table with brown vase - found fabric
blue table with brown vase – found fabric

Vanaf zaterdag 26 mei tot en met vrijdag 8 juni zijn een aantal van mijn textielwerken samen met schilderijen van Judith van Heel te zien in het Wierickehuis in Nieuwerbrug aan den Rijn.  De opening van deze expositie vindt plaats op 26 mei om 10.30.

De expositie maakt op 26 en 27 mei deel uit van de Kunstroute Bodegraven-Reeuwijk. Tijdens de Kunstroute is in het Wierickehuis niet alleen werk Judith en mij te zien maar ook keramiek van Janny Domburg uit Alphen aan den Rijn. Openingstijden Kunstroute: 11.00 – 17.00.

Ook leuk om te zien is dit filmpje dat RTV Bodegraven heeft gemaakt over mijn werk naar aanleiding van de Kunstroute.

Meer informatie over de Kunstroute is te vinden op de website van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.