Ondersteboven en Achterstevoren

Toen ik zag dat Matthew Harris bij de DIY-textielschool een workshop zou geven was ik direct enthousiast. Matthew Harris maakt fascinerende kunstwerken van textiel, maar ook van papier. Verder staat hij bekend als een heel goede leraar. Eind Januari was het zover, ik volgde de 3-daagse workshop “Ondersteboven en Achterstevoren” van Matthew Harris in Amsterdam en maakte kennis met nieuwe manieren van werken. Na 3 intensieve dagen werken met papier en textiel had ik het gevoel dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om mijn werk verder te ontwikkelen. Dank je wel, Matthew!

I was very excited when I heard that Matthew Harris was going to teach a workshop at the DIY-textile school. Matthew Harris makes fascinating works of art from textiles, as well as paper. He is also known to be a very good teacher. I couldn’t wait to get started in January to be part of the “Upside down and back to front” workshop where I found new possibilities to approach my work. After 3 intense days I felt I had found endless possibilities to develop my artwork. Thank you, Matthew!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.