workshop

Met enige regelmaat organiseer ik een workshop in Hoek 29 in Bodegraven. Lijkt het je leuk om een “mini fabric picture” te maken? Dan kun je dat tijdens een workshop komen doen! Schrijf je naam op de lijst in Hoek 29 of stuur een bericht via het contactformulier op deze website. Als er nieuwe workshopdata gepland zijn ontvang je een bericht en kun je je inschrijven. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 4) gaat de workshop door.

Tijdens de workshop laat ik stap voor stap zien hoe ik een “fabric picture” maak op miniatuurformaat van ca. 5x5cm. We beginnen met het kiezen van de stoffen en we eindigen met de afwerking van je werkstuk. Door ook de stappen te doorlopen maak je een werkstuk in je eigen stijl van stoffen die je zelf kiest. Als je liever een wat groter werkstuk maakt is dat geen probleem.

De workshop duurt een hele dag, van 10.00 tot 16.00. Voor de lunch gaan we naar een restaurant in de buurt. Het is ook mogelijk om met een groep (minimaal 4, maximaal 6) een workshop af te spreken.

De kosten voor de workshop bedragen 45 euro per persoon, exclusief lunch.