workshop

Lijkt het je leuk om een “mini fabric picture” te maken? Dan kun je dat tijdens een workshop komen doen!

We hebben echter te maken met het coronavirus en een workshop volgen voelt voor veel mensen op dit moment niet veilig. Als het mogelijk is wil ik graag volgend voorjaar één of meerdere workshop(s) organiseren, in kleine groepjes van maximaal 4 personen. In Hoek 29 in Bodegraven kunnen we voldoende afstand van elkaar houden. Als je belangstelling hebt, stuur dan een bericht via het contactformulier op deze website. Als er genoeg aanmeldingen zijn, ga ik een datum plannen.

Tijdens de workshop laat ik stap voor stap zien hoe ik een “fabric picture” maak op miniatuurformaat van ca. 5x5cm. We beginnen met het kiezen van de stoffen en we eindigen met de afwerking van je werkstuk. Door ook de stappen te doorlopen maak je een werkstuk in je eigen stijl van stoffen die je zelf kiest. Als je liever een wat groter werkstuk maakt is dat geen probleem.

De workshop duurt een hele dag, van 10.00 tot 16.00. Voor de lunch gaan we naar een restaurant in de buurt gaan of we spreken af om zelf de lunch te organiseren door brood mee te nemen of iets af te halen.

De kosten voor de workshop bedragen 45 euro per persoon, exclusief lunch.