Kunst om mee te spelen

Atelier Kunstroute op 20 en 21 Mei 2023

Wie mijn werk van dichtbij wil bekijken heeft nu een kans. Op 20 en 21 Mei doe ik mee aan de Atelier Kunstroute in Bodegraven Reeuwijk. Op diverse locaties in onze gemeente stellen kunstenaars hun atelier open en er zijn ook andere plekken waar kunstenaars hun werk exposeren. Tijdens de route is op diverse plaatsen muziek te beluisteren. Naast dit alles is er ook in een aantal winkeletalages in Bodegraven-Reeuwijk kunst te zien van deelnemers. Ik heb een kunstwerk gemaakt voor de etalage van Van Dam brillen, Brugstraat 7 in Bodegraven.

Het kunstwerk bestaat uit 6 zachte speelblokken gemaakt van snippertjes stof die je normaliter weg zou gooien. Ik heb van deze snippertjes weer nieuwe stof gemaakt en van die stof speelblokken. Op de blokken staan (Engelse) woorden geborduurd waarmee korte zinnen te maken zijn, die voor mij te maken hebben met ouderschap. Ze nodigen uit om mee te spelen en dat mag ook. Kunst om mee te spelen dus!

Mijn atelier is te vinden in Nieuwerbrug, (langs de N458 richting Woerden). Adres: Weijland 38. Het is op zaterdag 20 Mei en zondag 21 Mei geopend van 11.00 tot 17.00.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.