De tijd vliegt

a difficult task – 2019

Voor mijn gevoel is 2021 voorbij gevlogen. Ik kijk terug op een heel leuk jaar waarin ik, vanuit mijn eigen atelier mee deed aan de kunstroute Bodegraven-Reeuwijk en daarna onverwacht een uitnodiging kreeg om mijn werk te exposeren in Alphen aan den Rijn. Maar het was ook een jaar waarin ik, ondanks alle coronamaatregelen veel nieuwe mensen heb ontmoet (on- en offline) met wie ik de interesse in textielkunst deel. Ik hoop dat veel van deze contacten een vervolg zullen krijgen.

Dat de tijd voorbij vloog heeft waarschijnlijk ook te maken met mijn “nieuwe” baan als roostermaker op de St. – Jozefmavo in Vlaardingen. “Nieuw” tussen aanhalingstekens omdat ik hier inmiddels al weer zo’n anderhalf jaar werk. Nadat ik had besloten om de architectuur- en bouwwereld te verlaten heeft het een paar jaar geduurd voor ik me weer ergens op mijn plek voelde. Het is soms wel een uitdaging om al mijn activiteiten te combineren en dat heeft er onder andere voor gezorgd dat ik heb besloten een tijdje te stoppen met het geven van workshops en mij voornamelijk op het maken van kunst met textiel te richten.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.