Waar vind ik inspiratie?

broken table - found fabric
broken table – afm. 20,5x24cm

Ik laat me graag inspireren door voorwerpen en dingen uit mijn dagelijks leven, maar soms heb je net even iets anders nodig. Vorig jaar heb ik mee gedaan aan de “free Art2life online workshop” van Nicholas Wilton. Meedoen aan deze workshop was een inspirerende ervaring en na afloop heb ik dit werk gemaakt.

Nicholas Wilton is een Amerikaanse kunstschilder en hij is de oprichter van Art2life. 1x per jaar organiseert hij een gratis online workshop waar kunstenaars van over de hele wereld aan meedoen. Het is een workshop die ik iedereen die kunst maakt van harte aan kan raden.

Inspiratie komt soms uit een heel andere hoek dan je gewend bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.