Nieuwe workshopdata

In het voorjaar van 2020 staan er 2 workshops “mini fabric picture” op het programma. De eerste is op donderdag 12 maart en de tweede op donderdag 23 april. De workshoplocatie is Hoek 29 in Bodegraven.

Omdat ik het afgelopen jaar mee heb gedaan aan de expositie tijdens het Textiel Plus Festival, is er veel belangstelling voor deze workshop ontstaan en was de workshop op 12 maart al snel volgeboekt. Op donderdag 23 april is er nog voldoende plek. Aanmelden voor een workshop kan via mijn contactpagina

Een workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn. Met 6 deelnemers is de workshop volgeboekt. Je kan je dan nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Het is ook mogelijk om je als groep aan te melden (min. 4 personen) voor een workshop. Dan spreken we met elkaar een datum af.