Exploring stripweaving

stripweaving samples

Dit zijn voorbeelden van stofweven die ik heb gemaakt tijdens de online cursus “Exploring texture and pattern with Sue Stone”. Deze proefstukjes heb ik gemaakt van de knipresten van een ander werkstuk. Ik hou er niet van om stofrestjes weg te gooien en ik was blij dat ik van deze kleine snippertjes nog iets leuks kon maken.

Interesse in de cursus?  Exploring texture and pattern with Sue Stone is samengesteld door de Britse textielkunstenares Sue Stone en haar 2 zonen, Sam en Joe Pitcher. In duidelijke video’s leer je een systeem te hanteren om te experimenteren met borduursteken en stoffen. Nieuwsgierig? Volg dan de gratis training videos die naar de inschrijving van de cursus leiden.

Here I show stripweaving samples I made during the online course “Exploring texture and pattern with Sue Stone”. I made these samples from the leftovers of another piece I have been working on. I don’t like to throw away fabric and I was glad to be able to use these tiny bits to make something new.

Interested? Exploring texture and pattern with Sue Stone is put together by textile artist Sue Stone and her 2 sons, Sam and Joe Pitcher. In a series of video’s you learn to use a system for experimentation with stitches and fabric. Want to know more? Watch the free training videos that lead up to the course and you can see what it is all about.

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.