Please, play with me

please play with me - found fabric

please, play with me

In maart heb ik een workshop “Expressie in diersculpturen” gevolgd bij de DIY-textileschool in Amsterdam. De workshop werd gegeven door Henrique van Putten, bekend van haar diersculpturen in textiel.

Aan het begin van de workshop kregen we een aantal poten, oren, kop, romp en staart waarmee we aan de slag konden. De zoekende werkwijze waarmee je steeds kijkt wat er met je figuur gebeurt als je zijn poten, kop of oren op de ene of andere manier vast naait, vond ik heel boeiend. Mijn dier leek tijdens de workshop nog op een circuspaard. Maar toen ik thuis verder werkte aan de kop en zijn gezichtsuitdrukking kwam er een heel ander dier tevoorschijn: Een gevaarlijke puppy die met grote ogen vraagt: “Please, play with me?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.