found fabric

Wat is eigenlijk “found fabric”? Om mijn werk te omschrijven, gebruik ik graag de Engelse term “fabric picture”, afbeelding van stof. De stoffen die ik nodig heb om ze te maken, vind ik overal.  Ik vind ze in mijn eigen voorraad en kledingkast, ik vind textiel in kringloopwinkels en ik krijg ook restanten van familie en vrienden als ze denken dat ik er iets mee kan. Daarom heb ik mijn website de naam “found fabric” (gevonden stof) gegeven.

Lees ook over mij.

 

Een tafel voor een raam, met een lamp of een kaars. Ik houd ervan om alledaagse dingen vorm te geven. De spullen waarmee we ons omringen. Als architect ging mijn belangstelling ook uit naar het wonen en hoe je dat vorm geeft. Zorg voor een goede basis, creëer geborgenheid, rust en uitzicht, met een koffiemok, een bloem of een vaas.

barry passchier – 

In dit filmpje, gemaakt door RTV Bodegraven, vertel ik over een van mijn werken.