found fabric

Wat is eigenlijk “found fabric”? Om mijn werk duidelijker te omschrijven, gebruik ik graag de Engelse term “fabric picture”. De stoffen die ik nodig heb om ze te maken, vind ik overal.  Ik vind ze in mijn eigen voorraad en kledingkast, ik vind textiel in kringloopwinkels en ik krijg ook restanten van familie en vrienden als ze denken dat ik er iets mee kan. Daarom heb ik mijn website de naam “found fabric” (gevonden stof) gegeven.

Lees ook over mij.

 

Een tafel voor een raam, met een lamp of een kaars. Ik houd ervan om het alledaagse vorm te geven. Dat wat er altijd om je heen is. Als architect ging mijn belangstelling uit naar het wonen en hoe je dat vorm geeft. Zorg ervoor dat de basis goed is; creëer geborgenheid, rust en uitzicht, met koffie, een bloem of een vaas.

barry passchier – 

In dit filmpje, gemaakt door RTV Bodegraven, vertel ik over een van mijn werken.